fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man sliep dagenlang naast zijn dode echtgenote

GFC NIEUWS- Een Britse man wiens vrouw stierf aan alcoholvergiftiging, heeft daarna nog vier dagen naast het lichaam geslapen.
Hierdoor ontnam David Vernon, 59, de 40-jarige Kelly Davis een behoorlijke begrafenis en werd hij deze week veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 maanden.
De man was ruim drie jaar getrouwd met de vrouw en waren beiden verslaafd aan alcohol en drugs. De vrouw kwam in augustus 2019 om het leven, nadat ze een zelfgemaakte alcoholcocktail had gedronken.
Na vier dagen zou David in gesprek met een bareigenaar hebben gezegd dat zijn echtgenoot dood ligt in bed. Echter heeft hij geen moeite genomen om haar familie of de autoriteiten te informeren, omdat hij gebruikmaakte van haar kredietkaarten, zou later blijken.
De bareigenaar waarschuwde de politie, die de woning binnenviel en de man arresteerde. Hij werd aangeklaagd voor moord, maar sectie zou hebben uitgewezen dat de vrouw omkwam door alcoholvergiftiging.
David leeft nu een zwerversbestaan en was deze week niet aanwezig in de rechtszaal. Hij wordt nu opgespoord, zodat hij zijn straf kan uitzitten.

OOK INTERESSANT
Babytje van 2 maanden stikt in thee en overlijdt nadat ouders feestmaaltijd voor hem bereiden