fbpx
Man slaat ex-partner dood met straattegel, terwijl zoon, 6, hem verzocht om te stoppen

GFC NIEUWS- Een man heeft zijn ex-partner met een straattegel van 7kg doodgeslagen, terwijl hun zoontje schreeuwde om te stoppen.

Moeder van zes kinderen, Crystal Lee Selwyn (38), incasseerde vorig jaar november 13 slagen tegen het hoofd.

Twee van haar kinderen probeerden te vrouw te helpen, terwijl het jongste zoontje huilend zijn vader herhaaldelijk verzocht om te stoppen.

Rueben Paul Peeni verliet de woning en liet de zwaargewonde vrouw achter.

Crystal werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, maar na vier dagen werd ze hersendood verklaard.

Ruben beweert dat hij doorsloeg en zich niet kon herinneren dat hij haar zoveel slagen had toegebracht. “Ik kan mij maar twee herinneren,” zei hij recent in de rechtszaal.

Hij kreeg een minimum gevangenisstraf van 17 jaar.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…