fbpx
Man slaat echtgenote en een seniorenburger dood met wandelstok

GFC NIEUWS- Een man heeft zijn echtgenote en een seniorenburger, die de vrouw te hulp schoot, met een wandelstok doodgeslagen.

Daniel Appleton, 38 uit West Sussex (Engeland), heeft naar verluidt zijn echtgenote vermoord en een voorbijgangster die haar probeerde te helpen tijdens de brute aanval het afgelopen jaar, schrijft Mirror.

In de rechtszaal werd deze week aangehaald dat Daniel zijn echtgenote Amy (32) voor hun woning mishandelde op 22 december 2019. De 76-jarige Sandra Seagrave die voorbijliep en dit zag, schoot Amy te hulp.

Daniel keerde zich tot de oudere vrouw en sloeg haar een paar keer met de wandelstok die ze in haar hand hield. Vervolgens bracht hij zijn echtgenote met dezelfde wandelstok enkele slagen toe. Beide vrouwen stierven ter plekke.

Daniel heeft daarna geprobeerd om zelfmoord te plegen door zichzelf ettelijke steekverwondingen toe te brengen. Echter kon zijn leven worden gered door de hulpdiensten en werd hij aangeklaagd voor de moorden.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…