fbpx

Man slaat aanrander van dochter dood

Een man in Phoenix, de hoofdstad van de staat Arizona in het zuidwesten van de Verenigde Staten (VS) heeft de aanrander van zijn dochter doodgeslagen met zijn vuisten.

De vader werd eerst aangeklaagd voor mishandeling, maar nadat de man in het ziekenhuis overleed, werd hij beschuldigd van moord.

Melvin Harris (40) zat in zijn auto op een parkeerruimte van een winkel te wachten op zijn dochter en haar twee vriendinnen die in de kledingzaak waren. De vader werd benaderd door Leon Armstrong (26) die hem om geld vroeg. Harris gaf hem wat kleingeld.

Op een gegeven moment kwamen de meisjes uit de zaak en deelden mee dat de dochter was aangerand door een man toen ze zich in de kleedkamer bevond.
Harris ging de zaak binnen en vroeg de bewaking om op te treden anders zou hij zelf optreden. De aanrander bleek Armstrong te zijn.

BEKIJK OOK
Deelname Suriname aan G20 succesvol, zegt Ramdin

Nadat de verdachte uit de winkel liep, werd hij door de vader aangevallen die hem eerst een vuistslag in het gezicht toebracht. Armstrong viel op de grond en werd daarna herhaaldelijk op het hoofd, borst en zijn buik geslagen.

De vader reed daarna weg, maar werd aangeklaagd voor mishandeling. Toen de man in het ziekenhuis overleed, werd de aanklacht aangepast.