Man schiet vrouw dood en steelt een deel van haar hersenen

GFC NIEUWS- Een moeder vertelt aan de Mirror hoe haar dochter werd vermoord door haar partner die een stuk van haar hersenen stal, voordat hij haar levenloos lichaam bracht naar het ziekenhuis.
Leslie Browning, uit Texas, rouwt nog steeds om de dood van haar dochter, Alicia Scott, die door het hoofd werd geschoten door haar toenmalige echtgenoot Daniel in 2017.
Het paar huwde in oktober 2004 toen Alicia slechts 16 jaar oud was. De moeder vertelt dat ze tegen het huwelijk was en viel het gezin uit elkaar.
Uiteindelijk maakten moeder en dochter het goed, maar de vrouw was niet in staat om Daniel te vertrouwen, omdat hij haar dochter altijd rond dirigeerde.
Daniel was heel jaloers gedurende het huwelijk en mocht Alicia geen contact onderhouden met haar moeder en zusjes.
Het koppel kreeg drie kinderen.
In 2007 verhuisden ze naar Alaska en gingen samenwonen met de ouders van Daniel, maar na drie jaar verhuisden ze weer naar Texas en had Alicia weer contact met haar moeder.
Maar in december 2018 ontving Leslie heel slecht nieuws. Haar dochter was doodgeschoten door haar echtgenoot en ze was slechts 26 jaar.
Daniel beweert dat het vuurwapen, dat hij aan het schoonmaken was, plotseling afging en werd Alicia in haar voorhoofd geraakt.
De explosie blies een enorm gat in de achterkant van haar hoofd. Daniel bracht haar toen naar ziekenhuis, maar niet voordat hij een deel van haar hersenen had genomen.
In het ziekenhuis weigerde hij om het stuk van de hersenen van Alicia af te staan. Aan de politie zei hij dat het slechts het enige was dat hij overhad van haar.
De agenten geloofden zijn verhaal niet en werd hij gearresteerd en aangeklaagd voor moord.
In maart 2018 werd hij schuldig bevonden en kreeg hij een gevangenisstraf van 70 jaar.
Leslie heeft ter nagedachtenis aan haar dochter een organisatie opgezet die vrouwen bijstaat die slachtoffer zijn van huiselijk geweld.
“Ik zal niet stoppen om haar verhaal te vertellen als ik iemand daarmee kan helpen,” zegt ze.

Overige berichten