fbpx
Man schiet verloofde lerares door het hoofd en beweert dat ze zelfmoord heeft gepleegd

GFC NIEUWS-  Een man wordt ervan verdacht zijn verloofde door het hoofd te hebben geschoten. Vervolgens beweerde hij dat ze na een ruzie zelfmoord heeft gepleegd.

Hulpdiensten vonden het levenloze lichaam van de 30- jarige lerares Larissa Quintino onderuitgezakt naast een revolver in haar huis in Formosa, Brazilië. Ze waren maandagmiddag gebeld door de verloofde van de lerares, de 41-jarige Hozannah Fonseca de Deus Filho. die beweerde dat ze zichzelf had neergeschoten, meldt thesun.

Een autopsie zou hebben vastgesteld dat de schotwond van het slachtoffer van dichtbij was afgevuurd, maar niet door de vrouw.

Larissa’s familie heeft sindsdien onthuld dat het liefdespaar een turbulente relatie had en de 41- jarige haar regelmatig sloeg. De man was eerder in oktober 2019 gearresteerd op verdenking van huiselijk geweld. Getuigen meldden dat hij tijdens een ruzie Larissa wurgde, haar in een auto duwde en een baksteen naar haar gooide.

Het slachtoffer laat een dochter achter, van wie de leeftijd en de relatie tot de verdachte niet zijn bekendgemaakt.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…