fbpx

Man schiet echtgenote dood en pleegt daarna zelfmoord

De 38-jarige Ramlal Ramdew heeft vandaag zijn echtgenote, de 35-jarige Anjanadebie Ramlal-Nagesar, met zijn dienstvuistvuurwapen om het leven gebracht. Dit drama voltrok zich aan de Celebesweg te Lelydorp.

Ter plaatse trof de politie het levenloze lichaam van de vrouw op de openbare weg aan. Enkele meters verder troffen de wetsdienaren het levenloze lichaam van Ramdew aan, schrijft de PR van het KPS.

Volgens verklaringen van ooggetuigen en nabestaanden had Anjanadebie vanwege relatieproblemen haar intrek bij haar ouders, enkele huizen verwijderd van het woonadres van Ramdew, genomen.

Ramdew merkte op dat Anjanadebie werd afgezet door een voertuig. Hij stapte in zijn voertuig, reed de vrouw tegemoet en schoot haar door het hoofd en in haar onderarm. Vervolgens reeds hij terug naar zijn woning, stapte uit en schoot zichzelf door het hoofd. Beide lieten ter plaatse het leven.

OOK INTERESSANT
Bhola garandeert veiligheid samenleving op 24 maart

De ontzielde lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het vuistvuurwapen is eveneens in beslag genomen.(GFC)

De zaak wordt verder onderzocht door de politie van Lelydorp