fbpx

Man schept op dat hij beter kan rijden als hij bier drinkt, 6 minuten later 3 doden waaronder vriendin

GFC NIEUWS- Een chauffeur heeft een video geüpload op Facebook waarin hij bier drinkt, net voordat hij betrokken was bij een vreselijk verkeersongeval waarbij drie van zijn passagiers omkwamen.

De 47- jarige Camilo Morejon legde zichzelf op beeld vast terwijl hij bier dronk en achter het stuur van zijn Honda zat, voor de fatale smash in Houston, Texas.

De opname laat zien en horen hoe Morejon in het Spaans opschept in het bijzijn van zijn vriendin: “Ik rijd beter als ik drink”.

Maar slechts zes minuten later had de opschepper zijn auto tegen een zwarte pick-up gereden en waren drie van zijn passagiers, waaronder zijn vriendin, dood.

BEKIJK OOK
Bewoners Davisbuiten slaken noodkreet

Morejon en de chauffeur van de pick-up zijn ernstig gewond geraakt en worden in het ziekenhuis behandeld, meldt de New York Post. Een officier van justitie bevestigde dat zijn afdeling nu onderzoek doet naar de live-video van Facebook waarin de verdachte achter het stuur zit en bier drinkt.

De video werd geüpload rond 07.47 uur, terwijl de crash slechts zes minuten later plaatsvond om 07.43 uur. Als de zuiplap schuldig wordt bevonden, kan hij tot 80 jaar gevangenisstraf krijgen.