fbpx
Man schept op dat hij beter kan rijden als hij bier drinkt, 6 minuten later 3 doden waaronder vriendin

GFC NIEUWS- Een chauffeur heeft een video geüpload op Facebook waarin hij bier drinkt, net voordat hij betrokken was bij een vreselijk verkeersongeval waarbij drie van zijn passagiers omkwamen.

De 47- jarige Camilo Morejon legde zichzelf op beeld vast terwijl hij bier dronk en achter het stuur van zijn Honda zat, voor de fatale smash in Houston, Texas.

De opname laat zien en horen hoe Morejon in het Spaans opschept in het bijzijn van zijn vriendin: “Ik rijd beter als ik drink”.

Maar slechts zes minuten later had de opschepper zijn auto tegen een zwarte pick-up gereden en waren drie van zijn passagiers, waaronder zijn vriendin, dood.

Morejon en de chauffeur van de pick-up zijn ernstig gewond geraakt en worden in het ziekenhuis behandeld, meldt de New York Post. Een officier van justitie bevestigde dat zijn afdeling nu onderzoek doet naar de live-video van Facebook waarin de verdachte achter het stuur zit en bier drinkt.

De video werd geüpload rond 07.47 uur, terwijl de crash slechts zes minuten later plaatsvond om 07.43 uur. Als de zuiplap schuldig wordt bevonden, kan hij tot 80 jaar gevangenisstraf krijgen.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…