fbpx
Man probeert brand te stichten bij opvangcentrum voor drugsverslaafden

GFC NIEUWS- Een man heeft brand proberen te stichten bij De Stem, het opvangcentrum voor drugsverslaafden.

Naar verluidt werd gebruik gemaakt van beddengoed.

Stichting De Stem staat aan de Boerbuitenweg. Iets voor 07.30 uur vanmorgen werd de brand ontdekt in een kamer waar een man was opgesloten om te kalmeren.

De politie bevestigt dat er een melding is binnengekomen dat iemand brand heeft gesticht in de instelling. Gelukkig bleef de schade door kordaat optreden van de brandweer beperkt tot die ene slaapkamer.

De verdachte, die na zijn daad wegvluchtte, kon door omstanders worden aangehouden. Hij werd hierna aan de politie overgedragen.

Wat mogelijk zijn motief kon zijn geweest, is nog niet duidelijk.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…