fbpx
Man probeert 4-jarige dochter van vriendin te verkopen bij pompstation

GFC NIEUWS- Een 29-jarige Amerikaan heeft geprobeerd zijn 4-jarige oude stiefdochter voor US$ 2.500 te verkopen bij een pompstation.

De man stond deze week met zijn stiefdochter bij een pompstation in Kentucky. Het gesprek tussen de man en een mogelijke klant werd opgevangen door iemand die het gesprek volgde en de politie inschakelde. Zijn nummerplaat werd ook doorgespeeld.

De politie hield de man en de moeder van het kind kort daarna aan in hun appartement. In de woning trof de politie diverse drugssoorten aan, zoals methylamfetamine, meer bekend als crystal meth.

De man werd aangeklaagd voor mensenhandel en drugsbezit, terwijl de vrouw werd opgepakt voor drugsbezit en het in gevaar brengen van een minderjarig kind.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.