fbpx
Man opgepakt voor verspreiding pikante foto’s ex-vriendin

GFC NIEUWS- De 30-jarige Valentino K. is op 19 augustus aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten voor pornografie.

Valentino wordt ervan verdacht seksueel getinte foto’s van zijn ex-vriendin digitaal verspreid te hebben.

Valentino had een liefdesrelatie met een jonge vrouw. Tijdens die relatie hebben zij samen enkele pikante foto’s gemaakt. Toen de jonge vrouw de liefdesrelatie beëindigde ,bedreigde Valentino haar met het digitaal verspreiden van de foto’s.

Valentino voegde vermoedelijk de daad bij het woord, want de foto’s zijn gestuurd naar het werk e-mailadres van de vrouw en hebben collega’s die toegang hebben tot het e-mailadres de foto’s gezien.

De vrouw deed aangifte tegen Valentino. Hij ontkent iets af te weten van het verspreiden van de foto’s.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.