Man op straat door vreemde aangevallen met hamer

GFC NIEUWS- Een medewerker van een aannemingsbedrijf deed woensdag aangifte van mishandeling tegen de 28-jarige Leandro B. Volgens het slachtoffer was hij bezig met werkzaamheden langs de openbare weg en werd met een hamer aangevallen door Leandro, die hij niet heeft gekend. Het slachtoffer werd geraakt in zijn rug.

Leandro werd aangehouden door de politie. De verdachte verklaarde tijdens zijn verhoor dat het slachtoffer hem moet betalen. Naderhand kwam hij terug op zijn verklaring.

Leandro verklaarde daarna dat hij in opdracht van ene Richard alias ‘Sowtu’ het strafbare feit moest plegen. Richard R. werd opgespoord en aangehouden door de politie van bureau Munder, nadat het slachtoffer had verklaard dat hij al enige tijd in onmin leefde met Richard.

Richard ontkent dat hij Leandro heeft aangezet om de man te mishandelen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Richard en Leandro opgesloten. Volgens het medisch rapport heeft de mishandelde een scheuring in zijn schouderblad opgelopen.

Overige berichten