fbpx
Man op straat door vreemde aangevallen met hamer

GFC NIEUWS- Een medewerker van een aannemingsbedrijf deed woensdag aangifte van mishandeling tegen de 28-jarige Leandro B. Volgens het slachtoffer was hij bezig met werkzaamheden langs de openbare weg en werd met een hamer aangevallen door Leandro, die hij niet heeft gekend. Het slachtoffer werd geraakt in zijn rug.

Leandro werd aangehouden door de politie. De verdachte verklaarde tijdens zijn verhoor dat het slachtoffer hem moet betalen. Naderhand kwam hij terug op zijn verklaring.

Leandro verklaarde daarna dat hij in opdracht van ene Richard alias ‘Sowtu’ het strafbare feit moest plegen. Richard R. werd opgespoord en aangehouden door de politie van bureau Munder, nadat het slachtoffer had verklaard dat hij al enige tijd in onmin leefde met Richard.

Richard ontkent dat hij Leandro heeft aangezet om de man te mishandelen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Richard en Leandro opgesloten. Volgens het medisch rapport heeft de mishandelde een scheuring in zijn schouderblad opgelopen.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)