fbpx
Man op Schiphol gearresteerd na bom hoax

GFC NIEUWS- Een 34-jarige man op Schiphol werd deze week ingesloten nadat hij een valse bommelding deed.

De Kroatische man zorgde voor paniek aan boord van een vliegtuig dat op het punt stond te vertrekken, toen hij riep dat hij een bom bij zich had.

Medewerkers van de vliegtuigmaatschappij hebben de onruststoker uit het vliegtuig gezet. De Koninklijke Marechaussee heeft de man na een worsteling in de boeien geslagen.

Een speurhond heeft de bagage van de man gecontroleerd op explosieven. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben maar ‘als grap te hebben geroepen dat hij een bom bij zich had’, aldus de Marechaussee.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.