fbpx
Man op heterdaad betrapt tijdens diefstal buitenantenne

GFC NIEUWS- De 46-jarige Steven P. is op 10 oktober aangehouden en naderhand opgesloten voor diefstal van een buitenantenne, die op het dak van een huis bevestigd was.

Een oplettende voorbijganger zag hoe Steven P. de antenne vanop het dak van het huis wegnam. Het huis staat nabij de kruising van de Fagara- en J. Lachmonstraat te Flora A.

Steven, die een oud-bekende van de politie is, werd door de voorbijganger aangehouden en overgedragen aan de politie van Flora.

Niemand is bij het huis aangetroffen. Hangende het onderzoek is Steven in verzekering gesteld door de politie. De buitenantenne is in beslag genomen.

De eigenaar of beheerder van het huis wordt gevraagd om contact te maken met de politie van Flora.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.