fbpx

Man ontwaakt verlamd om aan te horen dat zijn drie dochters omkwamen bij autocrash

GFC NIEUWS- Een familie heeft gesproken over hun verwoesting nadat drie jonge dochters omkwamen toen een beschonken bestuurder hun auto ramde.

Somchai Lurak, 26, was in de auto met zijn dochters Aneena, zes, Kya, vijf en Drayka, drie – alsook met zijn verloofde en stiefmoeder van de kinderen, Emma Weigand, 25.

De verdrietige vader heeft het ongeluk overleefd, maar is verlamd.

Zijn broer onthult dat hij aan hem moest vertellen dat zijn dochters waren overleden, terwijl hij lag op het ziekenhuisbed.

De familie heeft besloten om het hartverscheurend verhaal te delen om bewustwording te helpen creëren over het rijden onder invloed van alcohol.

Terwijl de vader naar huis reed na een bezoek aan zijn zuster, Amanda Lurak-Moldenhauer, 27, ramde een beschonken autobestuurder hun voertuig- ondanks het gezin bij een verkeerslicht stond.

De man reed ruim 80 km per uur. Hij zal worden vervolgd voor driemaal doodslag, terwijl het herstelproces van Somchai gaande is.

De broer van Somchai, Anthony Smock, 34, zegt: “Juist wanneer ik denk dat ik mij erin heb berust, begin ik weer te huilen.”

“Ik denk aan hun lieve lach en gegiechel en hoe ik ze in mijn armen nam en ze knuffelde. Ik wil ze terug en ik wil dat mijn broer zijn baby’s terugkrijg. Het is een wonder dat hij nog leeft. Hij heeft de artsen verbaasd dat hij enige gevoel heeft in zijn benen, omdat hij enkele wervels in zijn nek mist. Maar zijn weg tot herstel zal lang zijn en heel duur.”

BEKIJK OOK
NASA/JPL Space Systems Engineer Nagin Cox brengt in Suriname voor promotie STEM-educatie

“We zijn overweldigd met alle ondersteuning die wij ontvangen van vrienden. Zelf vreemden hebben al US$ 50.000 opgebracht voor medische hulp. Hij is aan beide benen en armen verlamd. Wij weten niet als hij ooit weer zal lopen en zijn meisjes, onze nichtjes komen nooit meer terug. Onze familie moet verder met drie gemiste stukken in onze harten.”

“Ik smeek eenieder. Ga nooit achter het stuur als je onder invloed bent van alcohol. Het is egoïstisch en dom en je kan het leven van personen en hele families voor altijd vernietigen. Vroeg of laat, zal het jouw leven of het leven van een ander kosten. Een handeling van onverschilligheid kan het leven van anderen of je eigen leven drastisch veranderen en jij zal degene zijn die daarmee verder zal moeten leven wanneer je nuchter bent.”