fbpx

Man ontvoert minnaar echtgenote en droeg haar op hem te onthoofden

GFC NIEUWS- Armando en Britany Barron uit New Hampshire (Engeland) zijn aangeklaagd voor moord op haar collega en minnaar, Jonathan Amerault, maar de vrouw beweert dat ze onder druk van haar echtgenoot handelde.
De echtgenoot en zijn vrouw ontvoerden op 17 september de 25-jarige Jonathan, executeerden hem in zijn eigen auto, reden ruim 200 kilometers verder, onthoofden hem en begroeven zijn hoofd ergens in het bos.
Armando ontkende afgelopen week in de rechtszaal dat hij zijn echtgenote onder zware druk heeft gezet om haar minnaar te vermoorden. Echter zeggen de advocaten van de vrouw dat haar echtgenoot, Armando Barron (30), het brein achter de moord is.
De vrouw zou in het geheim een relatie hebben gehad met een andere man, het latere slachtoffer. Toen dat uitkwam, zou hij zijn vrouw hebben bedreigd en mishandeld en van haar hebben geëist dat ze haar minnaar om het leven zou brengen.
Nadat de echtgenoot de man had neergeschoten, beviel hij haar om haar om zijn polsen door te snijden, omdat het slachtoffer nog leefde. Vervolgens moest de 31-jarige Britany haar minnaar onthoofden.
De vrouw zegt dat ze geen keus had, omdat ze vreesde voor haar leven.

BEKIJK OOK
Man die 17-jarige zoon doodschoot en vervolgens zelfmoord pleegde had psychische problemen