fbpx
Man ontdekt dat zijn babydochters echte vader 13-jarige jongen is

GFC NIEUWS- Daniel Robbins, 21, ontdekte een jaar na de geboorte van zijn dochter dat de echte vader van het kind een 13-jarige jongen was waarmee zijn vrouw seks had.

De waarheid doet enorm pijn, maar Daniel hoopt dat zijn vrouw niet wordt opgesloten. De vrouw is aangeklaagd voor seksueel misbruik en seks met een minderjarige.

Zijn 20-jarige vrouw Cordice was de oppas van de jongen.

Daniel en Cordice ontmoetten elkaar op de middelbare school in 2015, maar gingen twee jaar later uit elkaar.

Cordice begon als onderdeel van haar stage als vrijwilliger te werken als oppas. Ze was toen 17.

Kort na haar indiensttreding, begon ze de 13-jarige jongen te verleiden.

Een avond toen de jongen in zijn kamer speelde met video games ging ze de kamer binnen en trok zijn broek naar beneden, waarna ze seks hadden.

Toen zij en Daniel het weer goed maakten, hield ze het geheim dat ze zwanger was van de jongen en bleef ze de jongen molesteren.

Daniel was ervan overtuigd dat hij de vader was en eind 2017 trouwde het koppel.

Uiteindelijk werd er aangifte gedaan tegen Cordice die de jongen bleef lastig vallen en werd ze in juli 2018 gearresteerd.

Daags daarna werd Daniel opgedragen door de politie om een DNA-test te doen, waaruit bleek dat hij niet de vader was van het kind.

Alhoewel hij diep bedroefd is, hoopt Daniel dat zijn vrouw niet wordt opgesloten.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.