fbpx

Man neergestoken door zwager

De politie van Munder heeft maandag een broer en een zus aangehouden na een melding van een kappartij. De politie trof ter plaatse het slachtoffer R. met verwondingen op een stoel aan. Hij was niet aanspreekbaar.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief is ingegrepen. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

Volgens het onderzoek had het slachtoffer op die bewuste dag een woordenwisseling met zijn vrouw. De broer van de vrouw kwam ertussen en bracht de man met een scherp voorwerp steekverwondingen toe.

Een zoon die ook ter plaatse was, heeft voor de komst van de politie de plek verlaten. Wegens een beschermingsbevel mag de zoon het ouderlijk adres niet aandoen. Desondanks deed hij steeds op verzoek van zijn moeder het adres toch aan.

OOK INTERESSANT
Autobestuurder die 21-jarige voetganger doodreed voortvluchtig

De vrouw en haar broer zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het scherpvoorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.

Na verhoor werd de vrouw heengezonden. Haar broer heeft bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd. Hij werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
De zoon wordt opgespoord, omdat hij dat adres niet mag aandoen, meldt het KPS.(GFC)