fbpx
Man neergestoken door vrouw na woordenwisseling

GFC NIEUWS- Een man raakte zaterdagmorgen zwaargewond, nadat hij werd neergestoken door de 22-jarige Mitanie V.

De politie van Uitvlugt kreeg omstreeks kwart voor zeven de melding dat een vrouw een man had neergestoken in de Foengoestraat en dat de man zwaargewond op straat lag.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij ter verpleging is opgenomen.

Niet lang na het steekincident werd Mitanie V. aangehouden door de politie van Uitvlugt. Dit dankzij de medewerking van een burger.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de messentrekker de hele avond op stap was met het slachtoffer. In de morgenuren kregen zij een woordenwisseling met elkaar met het gevolg dat Mitanie een mes te voorschijn haalde waarmee zij de man een levensbedreigende steekverwonding toebracht in zijn buikstreek.

Het is de politie nog niet helemaal duidelijk wat de aanleiding tot die woordenwisseling was. Het mes is in het bezit van Mitanie aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

Zij is aangehouden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.