fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man moet 500 euro boete betalen voor enorme scheet

GFC NIEUWS- In het openbaar scheten laten is ongepast, maar dat je er ook een bekeuring voor kan krijgen?
Het overkwam een man in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Zijn ‘enorme scheet’ kwam hem duur te staan. De man kreeg van de Weense politie een bekeuring van 500 euro.
Het incident gebeurde begin deze maand, toen de man in discussie raakte met politieagenten in een park in het centrum van Wenen. “Natuurlijk krijgt niemand een bekeuring voor een scheetje”, laat het politiekorps op Twitter weten. Maar de persoon in kwestie gedroeg zich ‘provocerend’ en weigerde mee te werken.
De situatie escaleerde bij een bankje in het park. “De man stond op, keek de officieren recht in de ogen en liet expres een enorme scheet”, zo schrijft het politiekorps. De verdachte kwam er vervolgens achter dat de politieagenten dat niet konden waarderen. De overtreding: schending van het openbaar fatsoen.
In lokale media heeft de man laten weten dat hij de bekeuring buiten proportie en onterecht vindt. Hij kan nog in beroep gaan tegen de boete.

OOK INTERESSANT
GLO-scholen Apoera krijgen brood en sap van Kabinet Vicepresident