fbpx
Man moet 500 euro boete betalen voor enorme scheet

GFC NIEUWS- In het openbaar scheten laten is ongepast, maar dat je er ook een bekeuring voor kan krijgen?

Het overkwam een man in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Zijn ‘enorme scheet’ kwam hem duur te staan. De man kreeg van de Weense politie een bekeuring van 500 euro.

Het incident gebeurde begin deze maand, toen de man in discussie raakte met politieagenten in een park in het centrum van Wenen. “Natuurlijk krijgt niemand een bekeuring voor een scheetje”, laat het politiekorps op Twitter weten. Maar de persoon in kwestie gedroeg zich ‘provocerend’ en weigerde mee te werken.

De situatie escaleerde bij een bankje in het park. “De man stond op, keek de officieren recht in de ogen en liet expres een enorme scheet”, zo schrijft het politiekorps. De verdachte kwam er vervolgens achter dat de politieagenten dat niet konden waarderen. De overtreding: schending van het openbaar fatsoen.

In lokale media heeft de man laten weten dat hij de bekeuring buiten proportie en onterecht vindt. Hij kan nog in beroep gaan tegen de boete.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.