fbpx

Man moest met spoed afvallen afvallen of sterven

Nadat een strenge Russische cardioloog hem een ultimatum stelde, lukte het de Australiër Jason Templeman éindelijk om af te vallen. De man die jarenlang 150 dollar per week aan chocolade besteedde en op zijn zwaarste punt 225 kilo woog, wist net op tijd de knop om te draaien.

Hij kreeg een hartaanval, maar overleefde die. Toen hij was hersteld, stelden de artsen meteen een maagverkleining voor. Indien hij daarmee niet akkoord ging en zijn levensstijl drastisch aanpaste, zou hij niet lang meer leven.

Jason wacht nu op een operatie waarmee hij zijn overtollige huid kan laten weghalen. Hij besloot zijn verhaal te delen omdat hij weet dat er andere mensen in dezelfde situatie zitten.

BEKIJK OOK
Veel vraagtekens rondom 22-jarige lerares die haar 73-jarige oma bruut uit het leven rukte

“Overgewicht doodt zoveel mensen. Ik wil hen inspireren dat ze kunnen veranderen, hoe zwaar ze ook zijn. Ik ben hier om te zeggen dat er licht is aan het einde van de tunnel,” zegt hij. Omdat bewezen is dat overgewicht erg ongezond is, adviseren veel Internationale afslankexperts steeds vaker om natuurmiddelen als Grannur en Gemberslank te gebruiken in combinatie met meer beweging en een gezonder voedingspatroon.