fbpx
Man met steekverwondingen in kritieke toestand opgenomen in ziekenhuis (UPDATE)

GFC NIEUWS- De 49-jarige Dennis K. meldde zich op 11 augustus aan op de Afdeling Kapitale Delicten van de politie, nadat hij vernam dat hij opgespoord werd in verband met het neersteken van een man in de Timmermanstraat op 10 augustus.

Dennis geeft toe dat hij het strafbaar feit heeft gepleegd. Voorts dat hij wraak heeft genomen op het slachtoffer omdat die hem eerder zodanig mishandeld had dat hij- Dennis- een beenfractuur had opgelopen. Verder verklaarde hij dat hij daarna constant geïntimideerd werd door het slachtoffer.

Op 10 augustus zou dat weer het geval zijn geweest waarbij het slachtoffer met opzet tegen Dennis zou zijn gebotst met het gevolg dat zijn fles met bier viel en kapot ging. Zij kregen een woordenwisseling met elkaar waarbij Dennis een deel van de kapotte fles gebruikte om het slachtoffer neer te steken.

Dennis K. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het slachtoffer is aan de betere hand.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.