fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Zuiplap met ingetrokken rijbewijs veroorzaakt ernstig ongeval, twee zwaargewonden

De 43-jarige autobestuurder Radjkoemar B. is op vrijdag 28 december door de politie van Santo Boma in verzekering gesteld. Hij reed op donderdag 27 december om 19.00 uur in de avond een bromfietser met duorijder aan de Magentakanaalweg aan.

Radjkoemar reed over de Welgedacht-B weg en verleende geen voorrang aan de bromfietser die over de Magentakanaalweg reed, met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser en de duorijder liepen zware letsels op en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Beiden zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.

OOK INTERESSANT
EZ werkt aan wetgeving ter stimulering van ondernemerschap

Bij navraag naar de bescheiden van het voertuig bleek Radjkoemar overmatig alcohol te hebben gebruikt en kon zijn rijbewijs niet tonen. Onderzoek wees uit dat deze in het jaar 2011 is ingevorderd, omdat hij onder invloed van alcohol had deelgenomen aan het verkeer en een aanrijding had veroorzaakt.

Hij werd aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering werd hij voorgeleid.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden.(GFC)