fbpx

Man maakt zich ernstige zorgen om vriendin: eens komt ze de verkeerde tegen

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 48- jarige man uit Den Haag, Nederland, zegt dat hij zich ernstige zorgen maakt over het leven van zijn 17 jaar jongere vriendin.

De van origine Surinaamse vrouw uit dezelfde stad weet zich dikwijls niet te beheersen wanneer ze deelneemt aan het verkeer.

Zij maakt er een vaste gewoonte van om automobilisten, maar ook bromfietsers, fietsers en voetgangers voor alles wat vies en vuil is uit te schelden wanneer hun rij- op loopgedrag haar niet zint.

De vriend vertelt aan de lifestyleredactie van GFC Nieuws dat zijn geliefde haar autoruit vaker open maakt en de meest vulgaire krachttermen slingert naar anderen in het verkeer die haar ergeren.

BEKIJK OOK
Vrouwen die hun vriend dumpen hebben dat al maanden geleden besloten, beweert Casanova

Een zus van de aso laat aan GFC weten dat ze meermaals zelfs uit haar voertuig is gestapt om ruzie te maken. De agressieveling heeft naar verluidt niet veel nodig om extreem boos te worden.

Talrijke gesprekken met de driftkikker om zich rustig te houden hebben geen goede resultaten opgeleverd.

“Ik maak mij grote zorgen over haar welzijn. Eens kan ze de verkeerde tegenkomen en dat kan vreselijke gevolgen hebben”, is de angst van de vriend.

Foto ter illustratie.