fbpx
Man loopt ernstige brandwonden op na barbecuefiasco

GFC NIEUWS- Charles Dittler, 33, liep derdegraads brandwonden op nadat hij per vergissing een volle fles diesel in plaats van petroleum gooide over het vuur tijdens het barbecueën.

Er ontstond een explosie en raakte de man ernstig gewond tijdens het barbecueën thuis bij een vriend.

Intussen heeft Charles uit Louisiana, VS, twee jaren rehabilitatie achter de rug. Hij vertelt dat hij na het incident twee weken in een kunstmatige coma was. Hij liep brandwonden op in zijn gezicht en borst.

Charles raakte misvormd in zijn gezicht en moest een aantal reconstructieoperaties ondergaan in zijn gezicht, hals en borst. “Ik ben niet hetzelfde en zie er anders uit, maar ik ben God dankbaar dat ik het ongeluk heb overleefd,” zegt hij.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…