fbpx
Man likt vingers, jeukt geslachtsdelen en smeert lichaamsvocht overal in lift

GFC NIEUWS- Een man in Bangkok, Thailand, is gearresteerd, nadat hij toegaf dat hij probeerde om een lift te besmetten met zijn lichaamsvocht.

De man is mogelijk besmet met coronavirus en heeft zo geprobeerd om anderen te besmetten.

Hij werd vastgelegd op camera, terwijl hij zijn vingers aflikte, zijn geslachtsdelen jeukte en daarna vocht smeerde op de wanden van de lift en zijn vingers bleef vegen aan de knoppen.

Wat hij niet wist, was dat het beveiligingspersoneel alles gadesloeg vanuit een andere ruimte. Toen hij uit de lift stapte, lukte het hem om te vluchten.

Kort daarna werd hij echter opgepakt door de politie en werd overgebracht naar een ziekenhuis voor een coronatest.

De lift werd ontsmet door het personeel, dat aangeeft dat om de twee uren de lift overigens wordt ontsmet.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…