fbpx
Man levend verbrand door boze dorpelingen na ‘verkrachting 17-jarig gehandicapt meisje’

GFC NIEUWS- Een vermoedelijke verkrachter die wordt beschuldigd van seksueel misbruik van een gehandicapte tiener is door een boze menigte in brand gestoken.

Een moordjacht is aan de gang nadat de stoffelijke resten van de 39-jarige man door de politie werd aangetroffen in Limpopo, Zuid-Afrika.

Lokale media zeggen dat dorpelingen de man beschuldigden van verkrachting van een 17-jarig meisje dat brandhout aan het verzamelen was.

Politie woordvoerder Moatshe Ngoepe zegt dat het meisje zich een groep bevond met andere vrouwen toen de man ze benaderde.

De vrouwen renden weg behalve het meisje, dat toen naar verluidt, werd aangevallen.

De verdachte werd later opgespoord door boze dorpelingen die ‘de zaak wilden bespreken, voordat ze hem aanvielen en in brand staken.

Politiecommissaris Lt-Gen Nneke Ledwaba heeft de gemeenschap opgeroepen om de wet te respecteren in plaats van het recht in eigen handen te nemen.

Hij waarschuwt: “Zij die nog steeds deelnemen aan dergelijke barbaarse activiteiten zullen hard worden aangepakt en zonder compromis.”

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…