fbpx

Man laat slachtoffer aanrijding in hopeloze toestand achter

De 34-jarige autobestuurder Sergio S. heeft zich woensdag met een familielid aangemeld op het politiebureau Centrum. De man werd aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Sergio raakte in de vroege ochtend van zaterdag 4 november betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Klipstenen- en de Wagenwegstraat. Een bromfietser verleende geen voorrang aan het recht doorgaand verkeer met als gevolg een aanrijding met de auto die Sergio bestuurde.

De vrouw viel van de bromfiets en liep letsels op. Uit paniek stapte Sergio, die niet in het bezit is van een rijbewijs, uit het voertuig, verliet de plek en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter, meldt de politie.

OOK INTERESSANT
Invallen bij geldtransactiekantoor op verdenking van witwassen, mogelijk ook Surinamers aangehouden

De veroorzaker werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De auto werd in beslag genomen en aan de hand van het kentekennummer is de eigenaar van het voertuig achterhaald. Deze meldde zich aan met Sergio die op de dag van het ongeval de bestuurder is geweest.(GFC)