fbpx
Man laat leven tijdens vechtpartij

De 42-jarige Benito Wijnerman kwam vanochtend tijdens een vechtpartij om het leven.

De politie van Latour kreeg omstreeks half een in de ochtend de melding binnen van een vechtpartij met wapens aan de Surimamboweg.

De wetsdienaren begaven zich naar de plek voor onderzoek. Wijnerman werd ter plaatse aangetroffen met een ernstige verwonding in zijn gelaat dichtbij zijn rechteroog. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens het onderzoek brak er tijdens een feest in de Surimamboweg een vechtpartij uit tussen twee groepen personen. Wijnerman moet deel uit hebben gemaakt van de ene groep.

Wijnerman ging op een gegeven moment op straat en trok een vuistvuurwapen tevoorschijn en zou enkele schoten hebben gelost. Niemand raakte gewond.

Een groep mannen viel Wijnerman vervolgens aan en hebben hem zwaar mishandeld. Hoogstwaarschijnlijk gaf hij de geest ten gevolge van deze mishandeling.

Het ontzielde lichaam is in beslag genomen door de politie. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie van het bureau Latour heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…