fbpx
Man kapt kamergenoot

GFC NIEUWS- De 45-jrige Ganesh B., die illegaal in het land vertoeft, is op 14 september door de politie van Flora aangehouden.

De wetsdienaren werden ingeschakeld voor een kappartij aan de Duisburglaan tussen twee manspersonen. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen.

Volgens een verklaring van het slachtoffer werd hij plotseling aangevallen door een man die zijn gezicht met een trui had bedekt.

Hij raakte in een worsteling met de persoon en viel de trui van het gezicht van zijn aanvaller. Op dat moment zag hij dat het om zijn kamergenoot Ganesh ging.

Ondanks zijn verwondingen, overrompelde het slachtoffer Ganesh, riep om hulp en hield Ganesh tegen om de kamer te verlaten.

De eigenaar van het huis kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en schakelde de politie in.

Tijdens de voorgeleiding bleek Ganesh illegaal in het land te vertoeven en ontkent de man te hebben gekapt.

Hij is in vreemdelingen bewaring opgehouden in afwachting op het proces tot uitzetting.

Het slachtoffer is medisch behandeld en vervolgens verwezen naar zijn huisarts.

Het scherp voorwerp en de trui zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…