fbpx

Man kapt buurman dood

Een slepende burenruzie eindigde zondag in een kappartij met dodelijke afloop. Adjako Andre, ongeveer 33-jaar oud, is door zijn buurman Delano D. dood gekapt. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Kronenburgweg.

Volgens het voorlopig onderzoek van de politie reed het latere slachtoffer met zijn fiets over de Kronenburgweg richting Nieuwweergevondenweg. De verdachte, die niet ver van het slachtoffer woont, heeft hem opgewacht en zonder enige aanleiding kapverwondingen toegebracht.

De gealarmeerde politie schakelde de ambulance in. Bij aankomst van de ambulance bleek dat Adjako het leven reeds had gelaten. Delano D. is aangehouden en in verzekering gesteld. Het lijk van Adjako is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De politie heeft vaker opgetreden tijdens geschillen tussen deze buren. Ook zijn partijen eerder opgeroepen en verschenen voor de hulpofficier die ze ernstig had aangesproken.

Een grote groep familieleden van het slachtoffer begaf zich naar de woning van de verdachte om de familieleden van de verdachte te lijf te gaan. Waarschuwingen van de politie hield deze agressieve groep niet tegen. De politie was genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om de menigte op andere gedachten te brengen.

Overige berichten