Man ingesloten voor zware mishandeling

GFC NIEUWS- De politie van Uitvlugt heeft de 27-jarige buschauffeur Jimmy D. donderdag ingesloten, nadat hij een jongeman vreselijk had toegetakeld.
De politie kreeg in de vroege ochtend van 15 januari de melding dat een man langs de weg was aangetroffen, badend in zijn bloed.
Op de plek troffen de wetsdienaren de man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp alwaar hij is opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg.
Een broer van de gewonde man die op de plek werd aangetroffen, gaf alleen de naam van het slachtoffer door en weigerde verder de politie te woord te staan.
Het slachtoffer werd in de ziekeninrichting bezocht en verklaarde aan de politie dat hij door een buschauffeur is mishandeld, waarna deze hem uit de bus zette.
Jimmy wist zich enkele dagen uit handen van de politie te houden. Bij opsporingen werd hij niet aangetroffen. Op 16 januari meldde de buschauffeur zich bijgestaan door zijn advocaat aan, waarna hij werd ingesloten.
De verdachte heeft aan de politie verklaard dat het slachtoffer in beschonken toestand plaatsnam in de bus. Verder nam hij zijn mobiel weg en bij confrontatie daarmee moest hij slagen van het slachtoffer incasseren. De twee raakten volgens de verdachte in een gevecht, waardoor het slachtoffer gewond raakte.
Het verder onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Uitvlugt.

Overige berichten