fbpx
Man ingesloten voor mishandeling, bedreiging en beroving

GFC NIEUWS- Een slachtoffer deed op 27 april aangifte bij de politie van Waldeck tegen de 24-jarige Sanjay D. voor beroving, bedreiging en mishandeling.

Sanjay deed in de vroege ochtend van dezelfde dag de verblijfplaats van het slachtoffer aan. Hij en het slachtoffer zijn landbouwers.

Zij kregen een woordenwisseling met elkaar en op een gegeven moment viel Sanjay het slachtoffer aan. Het slachtoffer werd door Sanjay mishandeld en bedreigd waarna Sanjay een tas van het slachtoffer meenam.

Volgens een verklaring van het slachtoffer had hij SRD 500,- en een schoen in de tas. Daags daarna bracht Sanjay de tas weer voor het slachtoffer, maar het geldbedrag was er niet meer in.

Sanjay is hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Meer nieuws

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.