fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man ingesloten voor bedreiging ex-vriendin met uitlekken naaktvideo’s

GFC NIEUWS- De 27-jarige Jordan K. is op 15 oktober ingesloten door de politie van Uitvlugt, nadat zijn ex-vriendin aangifte tegen hem deed.

De man wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin te hebben bedreigd met verspreiding van naaktvideo’s van haar die in zijn bezit waren.

Nadat de ex-vriendin screenshots van Jordan kreeg die haar bedreigde het beeldmateriaal te zullen verspreiden, indien zij bleef volhouden de relatie te zullen stoppen, deed de dame aangifte bij de politie.

Het onderzoek wees uit dat Jordan tijdens een afspraak met de vrouw zijn mobiele telefoon onopvallend had geplaatst in de ruimte waar zij de liefde met elkaar hadden bedreven. Toen zij een eind bracht aan de relatie, werd zij geconfronteerd met de beelden die Jordan had opgenomen. De verdachte werd na de aangifte opgespoord en aangehouden.

Het vermoeden bestaat dat er meerdere slachtoffers zijn die worden bedreigd door Jordan. De politie stuitte op beelden van andere vrouwen bij het uitlezen van het mobiele toestel.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…