fbpx
Man heeft 12-uur-durende erectie na het roken van cannabis

GFC NIEUWS- Een 32-jarige man in de VS, wiens naam onbekend is, moest zich recent spoedden naar het ziekenhuis omdat hij last had van langdurige erecties, waarvan de langste tot twaalf uur duren.

Deze aandoening, die ook wel priapisme wordt genoemd, kan pijnlijk zijn en ontstaan doordat het bloed niet uit de penis kan.

Uit onderzoek dat in het wetenschappelijke Journal of Cannabis Research is gepubliceerd, vertelt de dokter over de klachten van de man. Het bleek dat hij meermaals een erectie had in de periode dat hij voor zes maanden meerdere malen per week cannabis had gerookt.

De man bleek dit probleem ook al eerder te hebben toen hij 16 a 17 jaar was. Toen duurden de erecties niet langer dan vier uur. Na die tijd was hij weer even gestopt en begon hij weer. Toen kwam de aandoening weer terug.

Doordat hij in het verleden verder geen medische klachten had, werd uiteindelijk de link gelegd tussen cannabis en de erecties.

Om te kijken wat de precieze invloed is, moet verder onderzoek gedaan worden.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.