fbpx

Man gooit jongen (2) uit het raam op de eerste verdieping en krijgt nog geen 3 jaar celstraf

GFC NIEUWS- Je daad jegens het kind was immoreel, gruwelijk en iets dat elk goed denkende persoon als volkomen verwerpelijk zou beschouwen.

Dat vertelde rechter Robert Egbuna aan de 29- jarige Carl Keany in de rechtszaal nadat hij een 2- jarige jongen uit een raam in Newbold, Derbyshire in het Verenigd Koninkrijk had geslingerd, terwijl hij in een dronken bui was.

De rechter veroordeelde de brute dader tot slechts twee jaar en acht maanden gevangenisstraf, meldt Derbyshire Live.

De aanklager Sarah Slater schetste de zaak voor de rechtbank zoals die op 14 augustus van dit jaar gebeurde.

Rond 18.40 uur had Keany zwaar gedronken in een nabijgelegen pub voordat hij naar huis ging. In dat huis zat een tweejarig kind van iemand anders. Korte tijd daarna was hij aan het schreeuwen en schelden tegen het weerloze kindslachtoffer.

BEKIJK OOK
Financiën voert onderhandelingen voor verdere verzachting effecten crisis

Hij werd woedend en liet het kind uit het raam op de eerste verdieping van dat huis bungelen. De afstand van het raam naar de vloer was ongeveer zes meter. Er waren twee mensen buiten het huis op de grond, die beiden smeekten te stoppen omdat hij het kind in gevaar bracht. Maar de bruut was ongevoelig voor de smeekbedes en gooide het hulpeloos jongetje uit het raam.

Gelukkig waren de mensen op de grond snel genoeg om het onschuldige slachtoffer op te vangen voordat het de grond raakte. Het gaat naar omstandigheden goed met het jongetje.