fbpx
Man ging vreemd met 30 vrouwen – ook tijdens de bevalling van zijn vriendin

GFC NIEUWS- Een man heeft toegegeven dat hij met 30 vrouwen is vreemdgegaan en toen zijn vriendin zou bevallen van hun baby, was hij in bed met een minnares.

Coral Gibb, 23, heeft Steven Lee, 34, verlaten nadat ze ontdekte dat hij in bed was met een andere vrouw, terwijl ze beviel van hun tweede kind. Het koppel had al vijf jaar een relatie.

“Hij heeft de gelukkigste dag van mijn leven verpest,” zegt Carol uit Suffolk, Engeland.

Coral was die dag op straat toen ze weeën kreeg. Ze besloot om snel naar huis te gaan om een tas die ze had ingepakt te halen. Toen ze de voordeur opendeed, stond een geschrokken Steve voor haar die haar vroeg om meteen te vertrekken.

Onderweg naar het ziekenhuis kreeg ze het vermoeden dat er hoogstwaarschijnlijk een andere vrouw in het huis aanwezig was.

Coral beviel van een meisje. Toen Steve een uur later arriveerde, confronteerde ze hem met haar vermoedens.
Hij gaf toe dat er een vrouw in het huis was.

Toen hij de kamer verliet om wat te drinken voor haar te halen, ging ze door zijn telefoon en ontdekte dat hij met minstens 30 vrouwen een relatie had.

Coral zegt dat ze klaar is met hem.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…