fbpx

Man gestoken om ‘djonko’

De politie van Albina kreeg op zondag 19 november een melding binnen van een steekpartij op de hoek van de Kappler- en de Emmastraat. De recherche van regio oost, die voor een onderzoek in het bedoelde ressort was, speelde gelijk hierop in. Daar aangekomen bleek het te gaan om Marlon P. alias ‘Borsoe’ en Charel C. alias ‘Big Vloei’ die onenigheid hadden om een marihuana sigaret. Slechts Charel werd ter plaatse aangetroffen, schrijft de politie.

De verdachte Marlon werd thuis opgespoord en aangehouden. Volgens zijn verklaring zou ‘Big vloei’ zonder zijn toestemming zijn marihuana sigaret hebben geconsumeerd. Met een aan hem aangeboden compensatie van SRD 10 nam hij geen genoegen. Hij gaf verder aan dat ‘Big vloei’ met een mes steekbewegingen maakte in zijn richting.

OOK INTERESSANT
Tarief voor stroom nog steeds 1,43 SRD per kilowattuur

Daarop haalde Marlon een scherpvoorwerp van onder het zadel van zijn bromfiets tevoorschijn en bracht Charel steekverwondingen toe op zijn hoofd en andere lichaamsdelen. Het slachtoffer is aan de Franse kant medisch behandeld.

Het scherpvoorwerp is bij de verdachte gevonden en in beslag genomen. Hij ontkent het slachtoffer steekverwondingen te hebben toegebracht.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Borsoe’ in verzekering gesteld.(GFC)