fbpx
Man gearresteerd op verdenking van moord na dodelijk incident vrouw

GFC NIEUWS- Een man is door de politie in Bournemouth, Engeland, gearresteerd op verdenking van moord na een incident op een parkeerplaats van een kroeg.

De politie werd ingeschakeld voor twee personen die medische assistentie nodig hadden op de parkeerplaats van Horns Inn in West Parley, rond drie uur zaterdagmiddag.

Een vrouw in de 40, die naar verluidt bewusteloos was, werd met spoed afgevoerd aan het ziekenhuis waar ze overleed.

Een man – ook in de 40 – die eveneens naar een ziekenhuis werd gebracht voor verwondingen aan zijn arm, werd later gearresteerd.

De man en de vrouw kenden elkaar.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…