fbpx
Man ernstig gewond na aanval luipaard

GFC NIEUWS-  Een man liep ernstige verwondingen op na een felle aanval van een luipaard.

De man, Dwight Turner, had 150 Amerikaanse dollars betaald voor een “volledige contactervaring” bij een landgoed in Florida (VS). Het ging echter helemaal mis nadat hij in de kooi van het dier was gelopen en foto’s had gemaakt, meldt mirror.

Volgens politierapporten maakte de eigenaar van het landgoed reclame voor zijn diensten: ervaringen met zeldzame en bedreigde dieren.

Bij de aanval werd het rechteroor van het slachtoffer doormidden gescheurd en raakte hij gewond aan zijn hoofd, wat meerdere spoedeisende operaties noodzakelijk maakte. Turner bracht een week door in het ziekenhuis om te herstellen van zijn verwondingen.

Een volwassen mannelijke zwarte luipaard weegt ongeveer 22 pond en is ruim 31 centimeter hoog. Zwarte luipaarden worden ook wel zwarte panters genoemd en komen het meest voor in tropische en subtropische bossen.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.