fbpx

Man eet hersenen en hart van ex-vriendin op nadat hij haar op gruwelijke wijze had doodgestoken

GFC NIEUWS- Een 39- jarige man heeft de hersenen en het hart van zijn ex- vriendin opgegeten nadat hij haar vlak daarvoor met 25 messteken om het leven had gebracht.

De schedel van de vrouw  werd gevonden op een bord naast een met bloed bedekte koekenpan en een tang, zeggen rechercheurs.

Joseph Oberhansley heeft bovendien andere delen van het lichaam van zijn ex-partner Tammy Jo Banton op gruwelijke wijze verminkt in haar huis in Jefferson, Indiana, VS.

De kannibaal kreeg deze week van de rechter te horen dat hij nooit zal worden vrijgelaten vanwege deze gruwelijke moord. 

BEKIJK OOK
Biza identificeert twee groepen voor vroegtijdige vrijwillige dienstverlating: personen van 55 jaar met 35 dienstjaren en personen met 1 tot en met 5 dienstjaren

De aanklager in deze zaak vertelde in de rechtszaal dat het slachtoffer een vreselijke dood is gestorven. “Ze heeft die nacht zoveel vernedering ondergaan. Ze was doodsbang,  werd neergestoken, in stukken gehakt, opgegeten en ze werd daarvoor wreed verkracht”, vertelde aanklager Jeremy Mull.

De rechter was er duidelijk in. Deze moordenaar die zijn ex-vriendin heeft afgeslacht en haar hersenen en hart heeft opgegeten zal nooit uit de gevangenis worden vrijgelaten.