fbpx
Man eet hersenen en hart van ex-vriendin op nadat hij haar op gruwelijke wijze had doodgestoken

GFC NIEUWS- Een 39- jarige man heeft de hersenen en het hart van zijn ex- vriendin opgegeten nadat hij haar vlak daarvoor met 25 messteken om het leven had gebracht.

De schedel van de vrouw  werd gevonden op een bord naast een met bloed bedekte koekenpan en een tang, zeggen rechercheurs.

Joseph Oberhansley heeft bovendien andere delen van het lichaam van zijn ex-partner Tammy Jo Banton op gruwelijke wijze verminkt in haar huis in Jefferson, Indiana, VS.

De kannibaal kreeg deze week van de rechter te horen dat hij nooit zal worden vrijgelaten vanwege deze gruwelijke moord. 

De aanklager in deze zaak vertelde in de rechtszaal dat het slachtoffer een vreselijke dood is gestorven. “Ze heeft die nacht zoveel vernedering ondergaan. Ze was doodsbang,  werd neergestoken, in stukken gehakt, opgegeten en ze werd daarvoor wreed verkracht”, vertelde aanklager Jeremy Mull.

De rechter was er duidelijk in. Deze moordenaar die zijn ex-vriendin heeft afgeslacht en haar hersenen en hart heeft opgegeten zal nooit uit de gevangenis worden vrijgelaten.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke mensen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…