fbpx
Man dringt woning buurman binnen, slaat hem met eindhout en steelt tas met geld

GFC NIEUWS- De 34-jarige Radjinder B. is op 20 juli aangehouden door politieagenten van Uitvlugt voor diefstal en mishandeling.

Op het woonadres van Radjinder bevinden zich meerdere woningen. Hij moet op zondagavond 19 juli de woning van een erfbewoner zijn binnengedrongen. De huiseigenaar werd met een eindhout op het hoofd geslagen waarna de inbreker een tas met geld stal.

De benadeelde liep een barstverwonding op aan het hoofd. Hij deed aangifte bij de politie van Uitvlugt.

Daags na deze gewelddadige diefstal kreeg de benadeelde een harde informatie dat de erfbewoner Radjinder B. de inbreker was.

De politie werd ingeschakeld en Radjinder werd aan de tand gevoeld. In eerste instantie gaf hij toe dat hij de tas gestolen had, maar dat hij geen geld daarin aantrof.

Hij kwam daarna terug op zijn eerste verklaring en zei niets af te weten van de diefstal.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.