fbpx
Man doodt echtgenote na ruzie om seks en opent daarna het vuur op twee buren

GFC NIEUWS- Een man uit Minneapolis, VS, heeft zijn 47-jarige echtgenote zondag doodgeschoten en daarna het vuur geopend op twee onschuldige zussen van 12 en 29 jaar.

Het latere slachtoffer en haar partner, Jason Michael Mesich, kregen ruzie over seks, nadat de man opmerkte dat hun seksleven niets voorstelde. De man werd zo boos dat hij een automatische geweer pakte en het vuur opende op de vrouw.

Het slachtoffer werd meerdere malen geraakt in haar hals, borst en rug. Zij overleed ter plaatse.

De man verliet vervolgens de woning en opende meteen het vuur op de twee kinderen van de buren die zich op dat moment voor hun woning bevonden.

De toestand van de zussen is kritiek.

Toen de politie ter plaatse arriveerde, weigerde Jason zich over te geven en loste zeker nog 40 schoten af. Uiteindelijk gaf hij zich over.

Hij riskeert een maximale gevangenisstraf van 80 jaar.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.