fbpx
Man doodgeschoten na gijzeling tientallen mensen tijdens nep verjaardagsfeest voor dochter

GFC NIEUWS- Een man die vrijdag meer dan 20 vrouwen en kinderen in gijzeling hield in zijn woning werd na 10 uren doodgeschoten door de politie.

Subhash Batham had zogenaamd een verjaarsfeest georganiseerd voor zijn dochter om zo de slachtoffers in zijn woning te krijgen.

Hij hield 23 vrouwen en kinderen onder schot in het dorp Farrukhabad in Uttar Pradesh, India.

Na zeven uren overhandigde hij een 7-maanden-oude baby via het balkon aan de politie, maar weigerde om de rest vrij te laten.

Batham, die veroordeeld was voor moord, was op borgtocht vrij toen het incident zich voltrok.

Nadat hij dreigde met het neerschieten van eenieder, stormde de politie de woning binnen en werd hij doodgeschoten.

Boze dorpelingen stormden hierna de woning ook binnen en vielen de vrouw van moordenaar. ze werd met stenen bekogeld en overleed zaterdagochtend in het ziekenhuis.

Twee agenten een een dorpeling raakten gewond.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…