fbpx

Man dood aangetroffen voor winkelpand

GFC NIEUWS- De politie van Centrum kreeg vandaag omstreeks 04.00 uur een melding binnen dat een man aan de Domineestraat ter hoogte van het Neumanpad moet zijn mishandeld.

Volgens een verklaring van een getuige liep hij over de Domineestraat en ter hoogte het Neumanpad voor een kledingzaak, zag hij de vermoedelijke zwerver roerloos liggen.

Het slachtoffer is in een slaaphouding aangetroffen voor de kledingzaak met tot aan zijn borsthoogte een deken. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Hoogstwaarschijnlijk is de man in zijn slaap door onbekenden aangevallen. Op zijn gezicht en voorhoofd zijn er letsels aangetroffen.

BEKIJK OOK
11-jarig meisje uit Bernharddorp al enkele dagen vermist

De man moet vermoedelijk met een hard voorwerp zijn geslagen en door de opgelopen verwondingen het leven hebben gelaten.

Er zijn geen documenten op het ontzielde lichaam aangetroffen waaruit de persoonsgegevens van de man achterhaald konden worden.

Het gaat hierbij om een man van creoolse afkomst met een geschatte leeftijd van 50 jaar.

Nabestaanden of zij die denken deze persoon te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.