fbpx

Man die zijn vriendin verlaat nadat ze knobbeltje in borst ontdekt wordt verguisd

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een 45- jarige man heeft zijn vriendin met wie hij al langer dan zes jaar een liefdesrelatie heeft om een opmerkenswaardige reden verlaten.

Nog geen week nadat zijn drie jaar oudere vriendin hem vertelde dat zij een vreemd knobbeltje heeft ontdekt in één van haar borsten liet hij zijn geliefde via een bericht op de mobiele telefoon weten dat hij een einde heeft gemaakt aan de verhouding.

Kennissen en familieleden van het koppel uit Paramaribo, Suriname, hebben felle kritiek geuit op de timing van de man.

GFC Lifestyle verneemt dat de moeder van de mogelijk zieke vrouw de ‘relatiebreker’ heeft gebeld en uitgelegd dat zij het een zeer laffe daad vindt om juist op zo’n moment haar dochter verdriet aan te doen.

Naar verluidt weigert de dame naar de dokter te gaan. Ook het maken van een mammogram dat bij Medilab mogelijk is zonder een doktersverwijzing weigert ze vooralsnog.

BEKIJK OOK
Dochter wordt 'gek' van angstige moeder: 'bij elke pijntje denkt ze dat ze kanker heeft'

GFC nam telefonische contact op met de beschuldigde. Hij beweert de relatiebreuk niet te hebben doorgezet vanwege een knobbel.

Bekijk ook: FINHUD gezichtsbehandeling die zorgt voor mooiere huid steeds populairder in Suriname

Volgens zijn lezing kon hij niet meer leven met het extreem koppig karakter van zijn ex. Dat ze weigert zich te laten onderzoeken terwijl ze een knobbeltje heeft in haar buste was voor voor hem de druppel die de emmer deed overlopen.

Hij was bereid de kosten voor een mammogram bij Medilab te betalen en met haar mee te gaan.

Foto ter illustratie.