fbpx

Man die vriendin mishandelde vlucht in ondergoed weg bij het zien van de politie

GFC NIEUWS- De politie van Flora heeft op 2 november de 31-jarige Fabian S. alias Don ingesloten, nadat hij binnen één week tot twee keren toe zijn vriendin waarmee hij een kind heeft, had mishandeld.

Bij het zien van de politie voor de woning vluchtte de verdachte – die slechts in zijn ondergoed gekleed was – via een achterdeur weg.

Don werd achterna gezeten door de politie die genoodzaakt was een waarschuwingsschot te lossen. Dit bracht hem ook niet op andere gedachten. Het lukte de politie om deze verdachte enkele straten verwijderd van zijn woning aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

BEKIJK OOK
ROS traint dorpelingen Langu in verhoging rijstproductie

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de vrouw en haar vriend niet samen wonen. Door een smoes te verzinnen dat hun zoon ziek was, wist hij de vrouw de tweede keer in zijn omgeving te krijgen.

De vrouw deed het adres aan en merkte op dat het verhaal niet op waarheid berustte. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de vrouw werd wederom door afgetakeld.

De verdachte is meermalen voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten ingesloten.