Man die ondernemer op slinkse wijze beroofde eindelijk gepakt

Sergio K. is door de politie van het ressort Albina aangehouden, omdat hij eerder dit jaar betrokken was bij een beroving van een ondernemer. Dit gebeurde kort nadat de ondernemer de bank had verlaten. Sergio ging zeer geraffineerd te werk.

De ondernemer kwam na een geldbedrag te hebben gelicht de bank uit en vervolgde daarna zijn afspraken. Op een bepaald moment merkte hij dat de achterband van zijn voertuig plat was. Hij verwisselde de band en nam weer plaats in het voertuig. Op dat moment merkte hij dat een tas met geld die hij in het voertuig had, was verdwenen.

De ondernemer deed aangifte en kwam de verdachte Sergio en het voertuig waarmee het feit is gepleegd in beeld. Hij werd op de interne opsporingslijst van de politie werd geplaatst.

De verdachte die vermoedelijk naar de Franse kant was uitgeweken, werd op Albina gesignaleerd en aangehouden. Na de aanhouding werd Sergio overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten (KD) die deze zaak verder onderzoekt.

De verdachte heeft bekend op de bewuste dag van die beroving in het voertuig te hebben gezeten. Sergio is een bekende van de politie die eerder voor inbraken was aangehouden.(GFC)

Overige berichten