fbpx

Man die kort stierf beweert de zin van het leven te hebben ontdekt

GFC NIEUWS- Een man die voor enkele minuten dood was, gelooft dat hij inzicht heeft gekregen in de zin van het leven.

Ook gelooft hij nu dat we allemaal onderling verbonden wezens zijn die deel uitmaken van één gigantisch organisme.

De man die alleen bekend is als Rob, schreef over zijn bijna-doodervaring, nadat hij klinisch dood werd verklaard na een hartaanval.

Rob gelooft dat hij een glimp heeft opgevangen van het hiernamaals en werd hem duidelijk gemaakt wat het betekent om te leven.

Hij zei dat hij sprak met onbekende wezens, die onthulden dat alle levende wezens op aarde met elkaar verbonden zijn. Rob zei dat alles op aarde deel uitmaakt van één wezen, waarbij de planeet zelf leeft.

BEKIJK OOK
Problemen Pikin Saron vereisen duurzame oplossing

Tijdens zijn vermeende ontmoeting met deze buitenaardse wezens, zei Rob dat hij een boodschap kreeg om door te geven aan de rest van de mensheid, schrijft Express.

Hij schreef: “Aan mij is verteld dat tijd en ruimte hier niet bestaan. Eén seconde, één jaar, duizend jaar, zijn allemaal hetzelfde. Mij is verteld dat we allemaal vele malen teruggaan, totdat we hebben geleerd wat nodig is om te excelleren.

We zijn allemaal een deel van een groter wezen, hij ervaart wat we ervaren. Alle dingen, het gras, de lucht, de bomen, alles heeft een levende kracht en is voor de schepper net zo belangrijk als wij.”