fbpx
Man die jonge vrouw door het hoofd schoot aangehouden

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van een jonge vrouw is zaterdagavond aangetroffen in een voertuig in de Baikoetoestraat. Het lijk vertoonde een schotverwonding in het hoofd.

In verband met deze levensberoving is een zekere A.P. vandaag, zondag 21 juni, aangehouden door leden van het Recherche Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Hij is aangehouden op een locatie in de Coesewijnestraat. De verdachte had een vuistvuurwapen met scherpe patronen bij zich dat en in beslag is genomen.

A.P. en het wapen zijn voor nader onderzoek overgedragen aan collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het vermoeden bestaat dat hij de jonge vrouw heeft doodgeschoten.

De verdachte heeft daarnaast ook een jongeman geschoten in zijn been. Dit slachtoffer is buiten levensgevaar.

A.P. zal worden voorgeleid en zal besloten worden of hij, hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld, meldt het KPS.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…